eHerkenning

Zoals je hoogstwaarschijnlijk hebt vernomen vanuit de WTZA wetgeving hebben zorgverleners eHerkenning nodig om veilig in te kunnen loggen bij diverse (overheids)portalen. Met eHerkenning doe je dus online zaken met (overheids)dienstverleners voor jouw organisatie of als ZZP’er.

 

KraamMarkt is hiervoor een samenwerking aangegaan met Digidentity.  Digidentity is een Qualified Trust Service Provider (QTSP) en is een door Rijksoverheid erkende eHerkenningsleverancier die voldoet aan alle normen en eisen. 

 

Digidentity onderscheidt zich van andere partijen als de snelste en beste eHerkenningsleverancier op de Nederlandse markt op basis van de volgende punten:


  • Volledig digitale afhandeling via de website en mobiele app
  • De snelste registratie voor eHerkenning  (circa 5 minuten)
  • Geen vereiste voor een fysieke Face-to-face afspraak zoals bij andere partijen. U kunt dus uw eHerkenning afsluiten waar en wanneer u wilt (locatieonafhankelijk & tijdsonafhankelijk)

 Wat kost een eHerkenning bij Digidenty?

  • eHerkenning Niveau 3 voor 1 Jaar (41 euro ex. Btw)
  • eHerkenning Niveau 3 voor 2 Jaar (69 euro ex. Btw)
  • eHerkenning Niveau 3 voor 3 Jaar (90 euro ex. Btw)
Wat is het voordeel om deze via KraamMarkt aan te vragen?

Er is geen voordeel voor KraamMarkt, maar het voordeel voor jou is dat je – buiten het feit dat Digidenty snel, betrouwbaar en veilig is – je via KraamMarkt 10% korting krijgt op de prijzen zoals hierboven vermeld.


Hoe nu verder?

Als je een (nieuwe) eHerkenning nodig hebt vul dan hieronder je gegevens in.  Na het versturen van je gegevens ontvang je een uitleg over de aanvraag en daarbij een kortingscode