Ervaringen van onze gebruikers....

Kristel - Zuid Limburg

Ik ben in 2019 begonnen als zzp-er in de kraamzorg in Zuid-Limburg. Dit was een flinke stap voor mij en ik was dan ook één van de eerste die dit ging doen. Mijn visie achterna, persoonlijk, bewust, natuurlijk en natuurlijk heel gezellig. Snel kwam de digitale wereld in zicht. Ik ging me erin verdiepen en kwam al snel Kraammarkt tegen. Dit bedrijf is bijna hetzelfde als hoe ik werk en ben. Persoonlijk, accuraat, vriendelijk, snel en is er voor je als je het nodig hebt. Ook in de weekenden. Alle vragen worden beantwoord en zelfs telefonisch nemen ze ruim de tijd voor je om ervoor te zorgen dat je geholpen bent en voelt. Kraammarkt gaat met de ontwikkelingen mee en is vaak één van de eersten die dit ook doorvoert. Transparantie, helderheid en duidelijkheid zijn woorden die bij me opkomen als ik eraan denk. Al met al een heel erg fijn bedrijf om mee samen te werken.

Lianne - Groningen

Ik gebruik Atermes voor ZZP nu meer dan een jaar via KraamMarkt en ben erg blij en tevreden met de samenwerking! Direct vanaf het begin werd alles heel duidelijk en open uitgelegd. Het systeem werkt prettig en snel en bij vragen of problemen is er snel hulp. Zelfs in de avonden als ik bijvoorbeeld een bevalling niet goed in het systeem kreeg had ik vaak binnen een uur een antwoord zodat ik door kan met mijn administratie. Heel erg blij mee! Ik zou daarom iedereen aanraden om te kiezen voor deze samenwerking.

Jolanda - Amsterdam

Ik werk nu een paar maanden met Kraammarkt en Atermes voor ZZP en dit bevalt me erg goed. De service van de helpdesk is geweldig en ze helpen mij als digitale starter heel goed. Ze hebben ook antwoorden op alles wat er speelt in de branche, ze zijn zelfs goed op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Communicatie is top, fijne samenwerking. Ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om mezelf met m'n bedrijfje aan te sluiten bij KraamMarkt en Atermes voor ZZP!

Petra en Jacintha - Rotterdam

Wij zijn ook iedere dag nog blij dat wij de stap hebben gezet naar digitaal! ( als bejaarde Annies )
Zeker met zo’n backup team als van Atermes! Ze zijn altijd zéér behulpzaam en bereid om ons te helpen met wat voor probleem dan ook!

Wij hopen op nog een lange samenwerking, in ieder geval tot ons pensioen!
Het zijn toppers!!

Hartelijke groet van Petra en Jacintha uit het mooie Rotterdam.

Yvon - Leeuwarden

KraamzorgYvon maakt sinds 1-1-2022 gebruik van Kraammarkt en Atermes. Het digitale zorgdossier werkt fantastisch, ik raad het alle zzpes aan. Kraammarkt / Atermes: de steun, hulp en adviezen eromheen zijn super. Ik hoef maar te appen/ bellen met een vraag en ze helpen waar nodig. Top! Een tevreden zzper. Lieve groet, Yvon

Esther - Utrecht

Ik had vanaf het eerste contact met kraammarkt een heel goed gevoel. Niet te ingewikkeld, duidelijke communicatie en heel snel een antwoord op al je vragen, in de avond of het weekend. Ik heb de module Speedpay afgesloten en als de zorgverzekeraar akkoord geeft heb je binnen een dag het geld op je rekening staan, echt fantastisch! De digitalisering in de kraamzorg is een feit en het lijkt ingewikkeld maar met de hulp van kraammarkt is het voor de grootste digibeet heel goed te doen. .

Claire - Spijkenisse

Als ZZP'er in de kraamzorg draag je de volledige verantwoordelijkheid voor alle aspecten van kraamzorg, waaronder het leveren van hoogwaardige zorg, het waarborgen van kwaliteit, het bijhouden van de administratie en facturering.

Gelukkig vond ik met Atermes van Kraammarkt een oplossing waarmee ik eenvoudig al deze taken kan beheren. De ondersteuning van Kraammarkt is professioneel en snel, en het geïntegreerde kwaliteitsborgingssysteem zorgt ervoor dat de jaarlijkse Desan gegevens direct door Kraammarkt kunnen worden aangeleverd.

Dankzij Atermes hoef ik me geen zorgen te maken over administratie en kan ik me volledig richten op het bieden van persoonlijke en liefdevolle kraamzorg vanuit het hart. Ik kan Kraammarkt dan ook van harte aanbevelen aan elke ZZP kraamzorgprofessional die gepassioneerd en toegewijd haar werk doet.

Karen - Bovenkarspel

Als je als kraamverzorgster als zzper werkt is het belangrijk je zaken goed op orde te hebben. Ik maak via kraammarkt gebruik van attermes het digitale zorg systeem zei richten alles zo in dat je gelijk aan de slag kunt. Zorgdossier, facturen met 1 druk op de knop zonder extra kosten, hele fijne helpdesk ook in het weekend, waar ik met al mijn vragen terecht kan. Alle uren registraties en gegevens worden hier verzameld en kan factureren. En voor mijn cliënten hun eigen portaal waar ze kunnen meekijken en aanvullen waar nodig . De extra service Speedpay zorgt ervoor dat ik al binnen enkele dagen (1/3) mijn factuur krijg uitbetaald Ik vind het fijn werken op deze manier en zo kan ik doen wat ik leuk vind en dat is zorgen. En dat alles voor een vast bedrag in de maand. Waar je elders per factuur betaald is het bij kraammarkt onbeperkt.

Diane - Gorinchem

Ik vind deze samenwerking geweldig! Waarom? De helpdesk reageert altijd vlot. En met veel geduld. Erg fijn, zeker bij het opstarten van het digitale dossier!🙈 Een vlotte facturatie en uitbetaling aan het einde van elke zorg, top! Geen fee meer per gezin maar een bedrag per maand voor licentie gebruik, dat scheelt mij honderde euro's iedere maand weer, mooi toch!🤩 De fijne hulp bij het KIWA keurmerk certificaat! De kraamzorg app die gezinnen kunnen gebruiken en en en ... Dus dat!🤷🏻‍♀

Yvonne - Purmerend

Ik zit alweer ruim een jaar bij Kraammarkt. Voor mij was het wel even wennen om digitaal te gaan werken. Ik ben al wat ouder en niet handig met de computer. Gelukkig heeft het team van Kraammarkt mij aan alle kanten steeds geholpen. Ik ben erg blij met Kraammarkt: het is handig, overzichtelijk en de betalingen zijn goed en snel.

Edith – Hazerswoude-Dorp

Vorig jaar besloot ik te gaan werken met Atermes voor zzpers, ik was eerst een beetje huiverig maar in samenwerking met de helpdesk die voor alle opstart vragen een antwoord hadden zou ik nu niet anders meer willen. Alle administratie duidelijk en overzichtelijk en ook voor de cliënten een duidelijke app en toegang tot het dossier. Ik heb ook de optie speedpay en binnen een paar dagen na het indienen van de factuur ( wat allemaal automatisch gaat ) staat het geld op mijn rekening, de tarieven zijn prima, en zeker omdat je per maand en niet per factuur betaald is het een vooruitgang. Ik ben zeer tevreden !

Loes - Almere

Kraammarkt snel, duidelijk en betaalbaar

Vanaf het begin dat kraammarkt is gestart ben ik aangesloten. Het systeem is even wennen maar een goede support afdeling die zowel online als telefonisch goed bereikbaar is, die je in begrijpelijke taal uitleg geeft, advies en met je meedenkt waar nodig. Is voor mij een echte aanrader.

Wat ik zelf erg fijn vind is dat ze mee denken met de zelfstandige kraamverzorgende en de verwerking van digitaliseren en declareren zo makkelijk mogelijk te maken. Zelfs de onervaren gebruiker kan binnen No – Time aan de slag. Met de instructie videos waar iedereen bij kan is het echt goed te doen.
Dit alles voor een goede prijs waar je veel voor terug krijgt. Hier heb ik alles in 1. Systeem, declaratie en desan in alles is echt geweldig. Nog niet eerder heb ik zo een makkelijk systeem gehad.

Hopelijk blijft kraammarkt nog jaren zo samen met de zppers samen communiceren over wat een goed werkend systeem is voor ons alle. En zal uitbreiding op nog beter vast niet uitblijven.

Petrie – Lierop

Ik ben super tevreden over de samenwerking met KraamMarkt. Het programma is fijn om mee te werken en als ik vragen heb of er lukt iets niet dan heb ik snel mijn antwoorden. De lijntjes zijn kort en dat vind ik vooral erg prettig. Zeker een aanrader.

Kraamzorg DjessDUS

Atermes is een zeer prettig en gemakkelijk te gebruiken systeem om de kraamzorg goed digitaal vast te leggen. De opbouw is logisch en elke stap in het zorgproces volgt elkaar op, zodat je hier op een praktische en gemakkelijke manier doorheen wordt geleid. Kortom het biedt heel veel gemak en mogelijkheden.

Brechje - Groningen

Inmiddels maken we al ruim een half jaar gebruik van Atermes. Hier zijn we erg blij mee. Alles helemaal digitaal, Makkelijk te delen met cliënt, verloskundigen en JGZ. Heb je een vraag of kom je er even niet uit dan is de helpdesk echt super snel met hun antwoord. Dag en zelf s'nachts Wij kunnen dus zeggen dat we erg blij zijn dat we de overstap hebben gemaakt van papier naar digitaal via Atermes!

Christien - Amsterdam

Namens deze weg wil ik mededelen dat ik heel blij ben met KraamMarkt en het Atermes systeem. Het portaal werkt prima en is goed bereikbaar voor de mensen. Het is even wennen maar als je er eenmaal in bent wijst alles zich vanzelf. Ook is het fijn voor de cliënten dat zij bij hun Dossier kunnen en alles meekrijgen wat er die dag afgespeeld heeft. Laatst was er een Client die mij appte en bedankte mij zelf voor het systeem , zij was in het ziekenhuis en de Arts wilde weten hoe het gegaan was in de kraamweek , zij kon gelijk haar portaal in wat heel fijn was de arts was hier heel blij mee.

Dank hiervoor KraamMarkt

Liefst Christien

FUNCTIONALITEIT ATERMES VOOR ZZP

Aanmelding & Intake

Aanmeldingen en intakes worden online verwerkt, ondersteund door slimme automatisering wat jou tijd bespaart.

Zorgregistratie

Alle registraties digitaal, van temperatuur tot aan dagrapportages, van checklijsten tot aan controlepunten. BabyConnect Ready.

Facturatie

Een slimme facturatie module die geautomatiseerd je facturen verwerkt, meteen na afronden zorg.  Gewoon een druk op de knop.

Cliëntenportaal

Laat je cliënten meekijken of zelfs meeregistreren via het cliëntenportaal, waar ze o.a ook jouw gewerkte uren kunnen goedkeuren.