Snel, sneller, snelst en dat is Speed-Pay

Met de Speed-Pay module van KraamMarkt krijg je sneller dan waar dan ook je factuur betaald.

Iedere zorgverzekeraar hanteert een standaard betaaltermijn, een aantal betalen al binnen een week, een aantal rond de twee weken en sommigen doen er zelfs iets langer over. Wil je niet wachten op de standaard betaaltermijn? Met de Speed-Pay module heb je jouw geld al binnen een paar dagen op je bankrekening.

Check het verschil.....

Hoe werkt Speed-Pay?

Wanneer jij je factuur via Atermes voor ZZP indient bij de zorgverzekeraar dan neemt de zorgverzekeraar deze factuur meteen in behandeling.  Binnen 1 tot 4 werkdagen kent de zorgverzekeraar het bedrag toe.  Dat wil zeggen dat de factuur akkoord bevonden is en dat je dan moet wachten tot de verzekeraar het bedrag uitkeert conform hun standaard betaaltermijn.


Als je gebruik maakt van de Speed-Pay module van KraamMarkt dan zal KraamMarkt 1 werkdag na het ontvangen van de goedkeuring van de zorgverzekeraar het – in Atermes voor ZZP – toegekende bedrag direct aan jou uitbetalen.  KraamMarkt schiet het bedrag dus voor, zodat jij sneller beschikt over jouw geld.

Het voorschieten van facturen kost KraamMarkt geld.  Om die reden kunnen we de Speed-Pay module dan ook niet kosteloos aanbieden.  Indien je niet wilt wachten op de standaard betaaltermijnen van de zorgverzekeraars kan je gebruik maken van de Speed-Pay module voor € 17,50 per maand (excl. btw) per (ZZP) kraamverzorgende.


De Speed-Pay module gaat in op de 1ste van de volgende maand en heeft een opzegtermijn van 3 maanden.

Direct aanvragen?